cat | es

Serveis

SERVEIS DE BOIRA COMERCIAL TÈCNICA

BOIRA COMERCIAL TÈCNICA SL som una empresa dedicada a la venda de maquinaria, materials, subministres i serveis per a fusters i ebenistes, amb la representació de les primeres marques del sector i amb un equip de persones altament qualificades per a poder oferir solucions a qualsevol tipus problema.

ESMOLATS

Esmolem qualsevol tipus d'eina de tall per treballar la fusta o l’alumini, ja sigui en metall dur o HSS, en colaboració amb Afilmur SCP. Serres circulars, freses, broques, ganivetes, cadenes de xerrac o d’esclopejar, bedanos, entre d’altres.

També oferim esmolat d’eines de diamant, així com la seva reparació, reposició de plaquetes, etc.

Però això no és tot. També donem l’opció d’afilar, entrescar i soldar serres de cinta i la possibilitat de fer-ne duplicats.

Oferim servei de recollida en mà o per missatgeria segons necessitat.

sierras en proceso de afilar

EINES

Subministrem qualsevol tipus d'eina per treballar la fusta.

Els medis humans i tècnics estan a disposició de quantes consultes i necessitats tingui el client per tal d’assessorar i solventar de la manera més ràpida i eficaç, les qüestions plantejades en la recerca de la plena satisfacció del client.

herramientas varias
herramientas varias

INSTAĿLACIONS D'AIRE COMPRIMIT

L'aire comprimit és un element molt habitual en tot tipus d'instal·lacions industrials. S'utilitza per obtenir treball mecànic o rotatiu o per aplicar vernissos o pintures, entre d'altres aplicacions.

Oferim la instal·lació de sistemes d'aire comprimit, amb tots els seus elements:

  • Subministrem compressors de pistó i de cargol, així com assecadors tan nous com de segona mà. Realitzem el manteniment i les revisions pertinents
  • Filtres d’aire.
  • Tuberia i derivacions dissenyades per garantir xarxes sense fugues, fàcils de muntar, amb tuberia i endolls d’alumini compacte, lleugers i resistents.

Estudiem i dissenyem les instal·lacions en funció del consum i de les característiques de cada cas.


Aire

INSTAĿLACIONS D'AIRE COMPRIMIT

Instal·lem i subministrem els elements necessaris per a la gestió dels residus de la fusta. Oferim projectes clau en mà d'aspiracions en fusteria i indústria de la fusta. Li donem un nou aire al seu treball.

instalación aspiración

LEGALITZACIONS I ADEQUACIONS

SERVEI TÈCNIC

SERVEI TÈCNIC

Som conscients que una bona màquina ha d’anar acompanyada d’una assistència tècnica de qualitat. Per això, oferim servei de reparació en maquinària estacionaria per tècnics qualificats i amb anys d’experiència. Realitzem desplaçaments al taller per valoració i reparació de l’averia.

També, oferim la possibilitat de sol·licitar manteniments periòdics de maquinària i compressors per tal que estiguin sempre en bones condicions i treballant al màxima de la seva capacitat.

Per altra banda, gestionem reparacions de màquines portàtils elèctriques, de bateria i pneumàtiques, així com venda de recanvis i accessoris originals de les marques que distribuïm.

  • Recollim la màquina al taller.
  • Si la màquina és en garantía o l’import de la reparació és baix, es repara al moment.
  • Si el cost és molt elevat, indiquem pressupost de reparació.
  • Un cop acceptat el pressupost, es realitza la reparació i es retorna la màquina amb la major brevetat possible.

Aquesta pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar l'experiència de navegació. Si segueix navegant, entenem que n'està acceptant l'ús.

D'acord Més informació