cat | es

Qui som

El teu banc de boira

Boira, va néixer l’any 2011, i dia a dia, treballem perquè les nostres instal·lacions, de 3000 metres quadrats, esdevinguin un “banc” de crèdit il·limitat, que posi a l’abast de fusters i ebenistes, tot allò que poden menester per poder elaborar amb garantia, tots i cadascun dels seus dissenys, sigui assortint-los amb material, o amb maquinària, o amb serveis.
Els nostres professionals, talment com el fuster o l’ebenista fa amb la fusta, modelen les relacions amb els nostres clients mitjançant un tracte proper i afectuós, sense escatimar en detalls, tanmateix, vosaltres sou la nostra raó de ser, i la vostra satisfacció és la nostra.

Som de fusta

Boira som els encenalls d’un ofici pràcticament ancestral, un pont entre el seu passat i el seu futur, que ostenta un objectiu principal, alimentar la vostra creativitat, a temps i folgadament.
Tanmateix, som fills de la Vall del Ges, un territori tradicionalment vinculat a la fusta, especialment al món de la torneria, i aquest fet, en certa manera, condiciona el nostre tarannà, i el nostre coneixement envers aquest món que, indiscutiblement, portem a la sang.Vestim la fusta amb 3 branques

Us oferim màquines, eines, i ferratges, per ajudar-vos a apuntalar els vostres dissenys, i per vestir-los segons el vostre enginy.
Sí, també venem maquinària nova o d’ocasió, a mida de les vostres necessitats, o de les del mercat, i oferim servei tècnic a domicili a tots els nostres clients, ja sigui per fer una instal·lació, per fer una reparació, o per fer una revisió.
A més, a Boira, aspirem a tenir-vos contents, d’aquí que també us oferim serveis d’esmolat d’eines, serveis per instal·lar equips d’aire comprimit, i equips d’aspiració, o si esdevé necessari, assessorament per tenir-ho tot en regla i en correcte funcionament.Que no us enganyi el nostre nom

A Boira ho tenim molt clar, volem que els arbres ens deixin veure el bosc, i per aquest motiu tot representant les millors marques del mercat, treballem diàriament per intentar oferir-vos més i millor. Sigui via relacions perennes o caduques, procurem en tot moment que els nostres clients se sentin realitzats i ben atesos.
Sabem per pròpia experiència que, “no es fácil dar en el clavo”, així que contacteu-nos sense cap compromís, i ben segur, que sortireu de dubtes.