cat | es

Notícies

PER GRANS REPTES, GRANS EINES. FESTOOL FA LA TEVA VIDA MÉS FÀCIL

Festool llença una nova campanya amb el propòsit de fer la teva vida més fàcil! Tot ha d’estar cuidat al detall i dins d’un sistema de treball mil·limètricament calculat, per tal que et puguis centrar en el que realment importa: aconseguir fer el millor treball possible. Però per això cal tenir bones eines de treball. 

Festool sorteja 3 premis de 10.000€ en maquinària Festool per renovar totalment el teu taller. Per tal que arribis al més amunt possible, tal hi com fa Ferran Sales, tu també pots disfrutar dels grans reptes en el teu treball. 

Inspirat amb la història de canvi de l'ebenista Ferran Sales - veure vídeo


Per participar al sorteig cal realitzar els següents passos:

1. Fer la compra d'una polidora ETS, ETS EC o un aspiradors CTL 26/36. 
2. Boira s’encarregarà de registrar la garantia de la màquina durant les dates indicades.
3. Sol·licita la teva participació al sorteig, omplint les dades en el formulari de participació a través del següent enllaç.
4. Confirma la teva participació en el sorteig: després d'omplir el formulari rebràs un correu electrònic on hauràs de confirmar que hi desitges participar. 

Important! Aquesta campanya només és vàlida per compres i registres de participació realitzats entre l’1 de febrer de 2019 i el 30 d’abril de 2019.

Aquesta pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar l'experiència de navegació. Si segueix navegant, entenem que n'està acceptant l'ús.

D'acord Més informació