cat | es

ESCAIRADORA MINIMAX SI 315 ES

ESCAIRADORA MINIMAX SI 315 ES

CODI: SI315ES


Preu: CONSULTAR


Descripció:

Serra circular amb disc inclinable amb prestacions professionals, per a una qualitat sense compromisos

Únic al món Grup Sierra.

Únic al món en la seva categoria, amb un altura de tall de 118 mm! El grup serra amb una rígida estructura en fosa amb anell tancat pot allotjar un

 

disc de 315 i 350 mm de diàmetre (fins a 400 mm per la si 400 elite s) amb l’incisor instal·lat i permet un tall perfecte amb extremada facilitat de taulers i fusta massissa de gran espessor. La serra aprofita el 100% de la potència del motor principal, gràcies al incisor amb motor independent estàndard.

Acabat sense igual Carro Lliscant.

Òptim suport fins i tot per a les peces de majors dimensions, gràcies al nou carro lliscant de 360 mm d'ample. Excel·lent precisió i lliscament! Per a la fixació de les guies no s'utilitza cua, l'espessor de la qual podria repercutir en el lliscament. Les mateixes es bloquegen per mitjà d'un procediment de reblat de l'alumini.

Control immediat Bastidor i Regla d'Escairat.

El bastidor d'escairat de gran grandària, amb corró boig en l'extrem, facilita l'operació de càrrega dels taulers. La regla d'escairat telescòpica amb escala mètrica inclinada a favor de l'operari i 2 topalls reversibles, permet escairar taulers de 3200 x 3200 mm i també permet efectuar talls inclinats fins a 45° en tots dos costats del bastidor.

Accessoris high-tech Comandaments en el Carro.

Àmplia gamma de dispositius tecnològics per fer que la teva màquina Elite S rendeixi encara més i personalitzar-la per a qualsevol exigència d'ús, com els botons per a arrencada i parada del disc serra i del disc incisor integrats en el carro lliscant, extremadament útils per al treball de peces de gran grandària que impedeixen un accés fàcil i segur al quadre de comandaments principal de la màquina.


Característiques:


si 315es

 

 

Diámetro máx. disco sierra con incisor instalado

mm

315

Saliente máx. disco sierra respecto a la mesa a 90°/45°

mm

101/71

Ancho de corte en la guía paralela

mm

1270

Capacidad a escuadrar

mm

2600 ÷ 3200

Potencia motores trifásicos a partir de

kW/Hz

5 (6) / 50 (60)